Forums i bases de dades on-line
 • ARNOVA-L
  Foro on-line d'investigació sobre filantropia i el món de les ONL, promogut per l'Association for Research on Nonprofit Organizations and Voluntary Action. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a listserv@wvnvm.wvnet.edu i posar el següent missatge: "subscribe ARNOVA-L Your Name ".

 • Annual Giving
  Animada per T. Greg Prince, director associat de campanyes anuals a la Universitat de Carolina del Nord (EUA). Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a listserv@unc.edu i posar el següent missatge: "subscribe annfund Your Name".

 • CharityTalk
  Animada per Stephen Nill, advocat i consultor de fundraising. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a Listserv@CharityChannel.com i posar el següent missatge: "subscribe CharityTalk Your Name". Els missatges arxivats es poden consultar a: http://CharityChannel.com/archives/charitytalk.html.

 • Consult-l
  Per a consultors de fundraising. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a: listserv@jtsa.edu i posar el següent missatge: "sub consult-l Your Name".

 • FundClass: Online Fundraising School
  Cada mes es discuteix un tema diferent sobre fundraising (direct mail, campanyes anuals, esdeveniments especials…). Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a fundclass-request@fundraiser-software.com i posar el següent missatge: "subscribe". Més informació de la llista i dels temes de discussió a: www.fundraiser-software.com/fundclass.html.

 • Raiser's Edge Users Group
  Dirigit als usuaris del software especialitzat en temes de fundraising Blackbaud. Per a subscriure's és necessari entrar a la pàgina http://reusers.listbot.com

 • Practac
  Promogut per l'American Philanthropy Review que cerca la discussió entre professionals de les ONL i estudiants de filantropia. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a Listserv@CharityChannel.com i posar el següent missatge: "subscribe practac Your Name".

 • Fundlist
  Forum on-line sobre temes de fundraising, animat per Steve Hirby, director de desenvolupament en la Lawrence University, administrada per la Johns Hopkins University. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a listproc@listproc.hcf.jhu.edu i posar el següent missatge: "subscribe fundlist Your Name".

 • Fundsvcs
  Forum on-line sobre l'ús de les noves tecnologies en el fundraising, animat per John H. Taylor, director de la Duke University's Office of Alumni & Development Records. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a majordomo@acpub.duke.edu i posar el següent missatge: "subscribe fundsvcs Your Name ".

 • Hilaros
  Forum on-line sobre temes de fundraising l'àmbit de les organitzacions cristianes, animat per Cliff Glovier, director de desenvolupament de donants del Geneva College. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a majordomo@mark.geneva.edu i posar el següent missatge: "subscribe hilaros Your Name ".

 • Gift-PL
  Forum sobre donacions planificades promogut pel National Committee on Planned Giving. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a listserv@iupui.edu i posar el següent missatge: "subscribe gift-pl Your Name ".

 • CDN-GIFTPL-L
  Forum sobre donacions planificades promogut per institucions de Canadà. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a listproc@listserv.mcmaster.ca i posar el següent missatge: "subscribe cdn-giftpl-1 Your Name ".

 • Cybergifts
  Forum en el qual es discuteix sobre com les ONL han de cercar donacions on-line. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a listserv@CharityChannel.com i posar el següent missatge: "subscribe cybergifts Your Name ".

 • Online Fundraising
  Forum en el qual es discuteix sobre la utilització del correu electrònic per captar fons. Per a subscriure's és necessari enviar un e-mail a autoshare@gilbert.org i posar el següent missatge: "sub fundraising Your Name ".

 • Ebase www.ebase.org
  Base de dades gratuïta que permet a les organitzacions no lucratives conèixer algunes contribucions de donants, les seves preferències i els mètodes per a contactar-los directament des de la base de dades. Ebase es pot descarregar gratuïtament des de internet.

 • Fundraising Online
  Esponsoritzada per Mal Warwick & Associates, una empresa de fundraising i màrqueting de Berkeley, California, aquesta web mostra a les organitzacions no lucratives com utilitzar el correu electrònic i internet en la captació de fons.
  www.fundraisingonline.com

 • Fundsnet Online Services
  Aquesta web ofereix connexions amb diverses web's que mantenen grans donants i altres temes de gran interès per als fund raisers, organitzacions no lucratives, organitzacions latines, educadors i pares.
  www.fundsnetservices.com

 • Gill Foundation: OutGiving
  Desenvolupada per la Gill Foundation, ofereix informació en temes de fundraising i gestió a les ONL amb tècniques interactives.
  www.gillfoundation.org/ourladyextras

 • Information for Nonprofits
  Aquesta web ofereix informació sobre esdeveniments especials, campanyes anuals, grans donacions, donacions planificades, cerca de donacions, i ètica del fundraising.
  http://www.nonprofits.org/npofaq

 • Information for Nonprofits: FR Productivity Series
  Aquesta web ofereix una sèrie d'assaigs de Bill Levis, professor de la City University of New York, sobre temes de costos i eficiència del fundraising, investigació, i qüestions sobre donants.
  www.nonprofit-info.org/misc/fps/fps.html

 • InnoNet Non-Profit Toolbox
  Aquesta web ofereix un treball interactiu d'ajuda al personal de les organitzacions no lucratives que tenen al seu càrrec els programes de fundraising. Amb diversos sistemes d'autoavaluació, es poden descarregar des de internet.
  www.inetwork.org

 • Internet Prospector
  Buscador de gran ajuda per als fund raisers sobre fundacions, corporacions i individus als EUA i a l'estranger. Per rebre informació mensual via e-mail, és necessari enviar un e-mail a chlowe@uci.edu i posar el següent missatge: "Subscribe Internet Prospector".
  http://w3.uwyo.edu/~prospect